Aktivoi laaja telemarkkinointikielto

Syötä yllä olevaan kenttään puhelinnumerosi. Näin liityt kannattajajäseneksi ja käyttöösi aktivoituu telemarkkinointikielto. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti vuosittain, mikäli sitä ei irtisanota (veloitus puhelinlaskulla). Hinta on ainoastaan 6 euroa / vuosi, ei muita kuluja.

Voit aktivoida palvelun myös verkkomaksulla

Onko myös ystäväsi kyllästynyt telemarkkinointiin?

Valittiko ystävä tai perheenjäsen puhelinmyyjästä? Vinkkaa hänelle telemarkkinointikiellosta - se on helpoin tapa päästä eroon rasittavista kaupustelijoista!

Katso tästä kaikki kieltolistalla olevat yritykset

Ehkäise telemarkkinointi nyt

Lähetä sana ESTO tekstiviestinä numeroon 173322.

Hinta vain 6 euroa / vuosi.

Lue lisää ja aktivoi käyttöön

Laaja telemarkkinointikieltopalvelu | Ilmainen puhelinliittymien myyntikiellon seurantapalvelu

Miten ilmainen puhelinliittymien myyntikiellon seuranta toimii?

Suomen Telemarkkinointiliitto ry (STML) tarjoaa ilmaisen puhelinliittymien myyntikiellon seurantapalvelun kaikille yksityisille suomalaisille henkilöille. STML valvoo aktiivisesti valvontapalvelun ottaneiden puolesta sitä, että puhelinliittymien myyntiä harjoittavat yritykset noudattavat lakia ja lopettavat heihin kohdistetun puhelinliittymien myynnin.

STML:n puhelinliittymien myyntikiellon seurantapalveluun rekisteröidään henkilön nimi, osoite ja puhelinnumero. Mikäli puhelinliittymä on salainen tai prepaid, niin tällöin rekisteröidään vain puhelinnumero ja henkilön antamat tiedot.

Puhelinliittymien myyntikiellon seurantapalvelun hinta on 0 € vuodessa, mutta palveluun liittyvän tulee maksaa liittymisestä aiheutuvien normaalihintaisten tekstiviestien kustannus.

Palvelun tilaus tapahtuu lähettämällä tekstiviesti ESTO PUH 173322 numeroon. Aktivoituaan palvelun käyttäjä saa tekstiviestitse STML:ltä käyttäjätunnuksen ja salasanan STML:n www-sivujen palvelun sivuille, joilla voi mm. tehdä reklamaatioita puhelinliittymien suoramarkkinointikiellon laiminlyönneistä.

Palvelu on voimassa toistaiseksi siihen saakka, kunnes käyttäjä peruu sen. Palvelun voi päättää lähettämällä tekstiviestin ESTO SULJE numeroon 173322. Lisäksi palvelun voi päättää (kirjautuneena palvelun internetsivustolle) muuttamalla tilan Aktiivinen: Ei.

Suoramarkkinointikiellon huomioimatta jättämisestä STML tekee aina reklamaatioiden jälkeen toimenpidepyynnön Tietosuojavaltuutetulle ja tarvittaessa hoitaa asiaa myös oikeusteitse.

Mihin yksityishenkilön oikeudet perustuvat?

Henkilötietolain 30 §:n nojalla rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Tämä kielto estää muun markkinoinnin ohella myös puhelinmyynnin.

Tietoyhteiskuntakaaren 24 luvun 200 §:n 2 momentti puolestaan antaa kuluttajalle oikeuden kieltää yksittäiseltä yritykseltä telemarkkinointi eli puhelimitse tapahtuva tarjonta. Yrityksen tulee pitää erillistä rekisteriä sille annetuista lakiin perustuvista markkinointikielloista.

Viestintämarkkinalain 65 a §:n mukaan matkaviestinverkon puhelinliittymää ei saa markkinoida kuluttajalle puhelimitse muuten kuin kuluttajan nimenomaisesta pyynnöstä.

KUUDEN EURON VUOSIMAKSULLA SAAT
  • Telemarkkinointikielto puhelinmyynnille
  • Reklamoimme puolestasi kieltoa rikkovalle myyjälle
  • Soittamisen jatkuessa teemme toimenpideilmoituksen tietosuojavaltuutetulle
  • Ajamme asiaa tarvittaessa puolestasi oikeudessa
  • Suoramarkkinointikiellon välittämisen Trafille ja VRK:lle
KOLME HELPPOA TAPAA AKTIVOIDA PALVELU
  1. Lähetä sana ESTO tekstiviestillä numeroon 173322 tai
  2. Lähetä puhelinnumerosi yläosan lomakkeella tai
  3. Maksa jäsenmaksu verkkopankkitunnuksilla

STML toimintamalli