Aktivoi laaja telemarkkinointikielto

Syötä yllä olevaan kenttään puhelinnumerosi. Näin liityt kannattajajäseneksi ja käyttöösi aktivoituu telemarkkinointikielto. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti vuosittain, mikäli sitä ei irtisanota (veloitus puhelinlaskulla). Hinta on ainoastaan 6 euroa / vuosi, ei muita kuluja.

Voit aktivoida palvelun myös verkkomaksulla

Onko myös ystäväsi kyllästynyt telemarkkinointiin?

Valittiko ystävä tai perheenjäsen puhelinmyyjästä? Vinkkaa hänelle telemarkkinointikiellosta - se on helpoin tapa päästä eroon rasittavista kaupustelijoista!

Katso tästä kaikki kieltolistalla olevat yritykset

Ehkäise telemarkkinointi nyt

Lähetä sana ESTO tekstiviestinä numeroon 173322.

Hinta vain 6 euroa / vuosi.

Lue lisää ja aktivoi käyttöön

Suomen Telemarkkinointiliiton esittely

Suomen Telemarkkinointiliitto ry (STML) on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka toimittaa jäsenistönsä suoramarkkinointikieltoja Suomessa suoramarkkinointia harjoittaville yrityksille sekä valvoo kieltojen noudattamista. STML toimittaa kannattajajäsentensä suoramarkkinointikiellot suoramarkkinointiyrityksille keskitetysti ja tehokkaasti, joka hyödyttää kaikkia kannattajajäseniä. Käytännössä STML toimittaa kannattajajäsenen haluamille tietokannassaan oleville suoramarkkinointiyrityksille suoramarkkinointikiellon sähköisen rajauspalvelun, jota käyttämällä suoramarkkinointikiellon tehneiden STML:n kannattajajäsenten puhelinnumerot suodattuvat pois suoramarkkinointiyritysten suoramarkkinointilistoilta. Suoramarkkinointikiellon huomioimatta jättämisestä STML tekee aina kannattajajäsentensä puolesta ensin reklamaation suoraan laiminlyövälle yritykselle ja laiminlyönnin jatkuessa senkin jälkeen toimenpidepyynnön Tietosuojavaltuutetulle sekä tarvittaessa hoitaa asiaa myös oikeusteitse.

STML tarjoaa kannattajajäsenilleen myös sekä Traficomin että VRK:n suoramarkkinointikieltojen asettamista ilman lisäkustannuksia. Kieltojen asettaminen tapahtuu verkkosivuillamme kirjautuneena jäsentunnuksilla.

STML:n tietosuojaseloste löytyy tämän sivuston alareunassa olevasta linkistä.

KUUDEN EURON VUOSIMAKSULLA SAAT
  • Telemarkkinointikielto puhelinmyynnille
  • Reklamoimme puolestasi kieltoa rikkovalle myyjälle
  • Soittamisen jatkuessa teemme toimenpideilmoituksen tietosuojavaltuutetulle
  • Ajamme asiaa tarvittaessa puolestasi oikeudessa
  • Suoramarkkinointikiellon välittämisen Traficomille ja VRK:lle
KOLME HELPPOA TAPAA AKTIVOIDA PALVELU
  1. Lähetä sana ESTO tekstiviestillä numeroon 173322 tai
  2. Lähetä puhelinnumerosi yläosan lomakkeella tai
  3. Maksa jäsenmaksu verkkopankkitunnuksilla

STML toimintamalli